CLICK HERE TO CHANGE YOUR PRIVACY CONSENT SETTINGS


EZOIC SERVICE PRIVACY POLICY
wernamaten.se ("Website") uses a third party technology called Ezoic.

INFORMATION ABOUT OUR ORGANIZATION AND WEBSITE

Ezoic is committed to protecting your privacy. We will only use the information that we collect lawfully in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR) (Regulation (EU) 2016/679).

Ezoic's principal activities are:

  • Website analytics
  • Website personalization
  • Website hosting

Our privacy policy covers Ezoic Inc., Ezoic Limited and this Website:

Ezoic Inc.

6023 Innovation Way, Carlsbad, California, United States

Ezoic Limited

Northern Design Centre, Abbott's Hill, Gateshead, NE8 3DF United Kingdom

DATA

In order to provide our products and services and related support, it is necessary for Ezoic to transfer your personal data outside of the European Union.  In such case, the data controller for this data for EU residents is Ezoic Inc. having it’s registered offices at 6023 Innovation Way, Carlsbad, California, United States.  All questions of requests regarding the processing of data may be addresses to data@ezoic.com

PROVIDING VISITORS WITH ANONYMOUS ACCESS

If you do not consent to such collection, you can access this website without disclosing your personal data.

AUTOMATIC COLLECTION OF INFORMATION

Ezoic records data about the individuals and the traffic to this website. Ezoic is this website's limited agent (and data controller in the EU context) for the purpose of providing Internet data and optimization services. Ezoic may use this data to improve its service or enable other services (e.g., using visitor traffic logs or data posted through the service to improve the optimization of other websites).

Personal Information

Ezoic may collect personal information as defined in GDPR (such as IP address and a unique id in a cookie) about visitors to your website for the purposes of statistics, analytics and personalization. In addition, Ezoic works with numerous third parties for the collection and storage of data and the providing of analytics and advertising services.

Use of Personal Information

Purpose/Activity Type(s) of Data Lawful basis for processing
 To improve user experience
  •  Identity
  • Technical
  • Usage
 Your information helps us to provide you with a more pleasant, efficient experience on this website that may be customized to how you or others respond to content and ads on this or other websites.
 To improve ad performance
  •  Identity
  • Technical
  • Usage
 Your information helps us to optimize the placement, size, timing and number of ads displayed to you. It enables us to make smart decision that help this website owner earn money but reduce the disruption of ads on your experience.
 To improve content creation
  •  Identity
  • Technical
  • Usage
 Your information helps us learn what content you care about and enjoy and, the style of content you like and what you engage the most with. This helps us produce more content and features that you might like.
 To improve website performance
  •  Identity
  • Technical
  • Usage
 Your information helps us measure various performance metrics about our site, such as site speed, so that we can improve the performance of this site.

 

PROCESSING OF DATA AND CONSENT

We will process the data we collect about you to improve the operation of this and other websites. This information helps us make decisions about what content to show, how it should be formatted, the number, size and placement of advertisements and how content should be delivered to individuals. THis information is also used for analysis of performance and reporting.

USE OF APPLICATION LOGS

Our servers automatically record information (“Application Log Data”) created by your use of this website. Application Log Data may include information such as your IP address, browser type, operating system, the referring web page, pages visited, location, your mobile carrier, device and application IDs, search terms, and cookie information. We use this information to diagnose and improve our services. Except as stated in section (Data Retention), we will either delete the Application Log Data or remove any account identifiers, such as your username, full IP address, or email address, after 48 months.

DATA RETENTION

The personal information we collect is retained for no longer than necessary to fulfil the stated purposes in section “PROCESSING OF DATA AND CONSENT” above or for a period specifically required by law or regulation that Ezoic is obligated to follow. Personal data used to fulfil verification of certain types of services such as SSL certificate, payments, and billing will be retained for a minimum of 5 years depending on the class of product or service and may be retained in either a physical or electronic format. Even if you request deletion or erasure of your data, we may retain your personal data to the extent necessary and for so long as necessary for our legitimate business interests or performance of contractual obligations. After the retention period is over, Ezoic securely disposes or anonymizes your personal information in order to prevent loss, theft, misuse, or unauthorized access.

CONFIDENTIALITY / SECURITY

We have implemented security policies, rules and technical measures to protect the personal data that we have under our control from: unauthorized access improper use or disclosure unauthorized modification unlawful destruction or accidental loss. All our employees and data processors, who have access to, and are associated with the processing of personal data, are obliged to respect the confidentiality of our visitors’ personal data. We ensure that your personal data will not be disclosed to State institutions and authorities except if required by law or other regulation

DATA ACCESS & DELETION

You have the right to view information that we have collected about you and to request deletion of any personal information we may have. You can use this data lookup tool to complete these actions.

 

Below is a list of cookies that are commonly set on this website.

 

Below is a list of usage, technical and identify metrics that are commonly stored and processed when you use this website

Your location information, including country, state, city, metro and postal code
The webpage your were at before this website
The type of browser you use and the version
The brand and operating system of your device
What time zone you're in and what time it is there
What pages on this site you visit
How you interact with this website, including time spent, how much you scroll and your mouse movements
The size of your devices screen and the size of the browser on that screen
What content you share on the page
If you copy and paste content on this website
What ad or link you clicked on to arrive at this website
The type of internet connection you use and your ISP or service provider
How long it takes for this website's content to get transfered to your browser, load in your browser and render
The weather where you are currently located
Your age and gender
Your ip address
A unique id so that we can recognize you
What ads you click on

Cookies

A list of Vendors that may be used on this website


Data Usage Purposes

Necessary
Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

Preferences
Preference cookies enable a website to remember information that changes the way the website behaves or looks, like your preferred language or the region that you are in.

Statistics
Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.

Marketing
Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers.

Contacting Us

If there are any questions regarding this privacy policy or you wish to unsubscribe from our site and services you may contact us using the information below or by writing to us at:

Jönköpingsvägen 1
Värnamo, 33134
SE

Summary of Requests

If you'd like to see a summary of the requests to know user information, requests to delete user information and requests to opt-out of ccpa compliance that this business has received:

https://g.ezoic.net/privacy/wernamaten.se/annualRequestSummary


regarding wernamaten.se



Email:
info@wernamaten.se

1. Introduktion

Här följer information om hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter genom din användning av vår webbplats wernamaten.se, inklusive information du kan ge via vår webbplats när du köper en produkt eller tjänst, anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller delta i en prisspel eller tävling.
Genom att ge oss dina uppgifter garanterar du oss att du är över 13 år.
wernamaten.se är den som är ansvarig för för dina personuppgifter (hänvisas till som “vi”, “oss” eller “våra” i denna personskyddskod).

Kontaktuppgifter

Våra fullständiga detaljer är:

Fullständigt namn på juridisk person:
Wernamaten
c/o Wajt Najt AB
Jönköpingsvägen 1
331 34 VÄRNAMO

Om du inte är nöjd med någon aspekt av hur vi samlar in och använder dina uppgifter har du rätt att klaga till tillsynsmyndigheten; Datainspektionen. Vi skulle vara tacksamma om du skulle kontakta oss först om du har ett klagomål så att vi kan försöka lösa det för dig.

Det är mycket viktigt att informationen vi håller om dig är korrekt och aktuell. Vänligen meddela oss om när som helst din personliga information ändras genom att maila oss på info@wernamaten.se

2. Vilka personuppgifter inhämtas?

Personuppgifter betyder all information som kan identifiera en individ. Det innehåller inte anonymiserade data.
Vi kan behandla vissa typer av personuppgifter om dig enligt följande:
  • Identitetsdata kan innehålla ditt förnamn, flicknamn, efternamn, användarnamn, civilstånd, titel, födelsedatum och kön.
  • Kontaktuppgifter kan innehålla din faktureringsadress, leveransadress, e-postadress och telefonnummer.
  • Finansiella data kan innehålla ditt bankkonto och betalkortuppgifter.
  • Transaktionsdata kan innehålla detaljer om betalningar mellan oss och andra detaljer om inköp som görs av dig.
  • Tekniska data kan innehålla dina inloggningsdata, internetprotokolladresser, webbläsartyp och -version, plug-intyper för webbläsare och versioner, tidszon och inställning, operativsystem och plattform och annan teknik på de enheter du använder för att komma åt den här webbplatsen.
  • Profildata kan innehålla ditt användarnamn och lösenord, inköp eller order, dina intressen, preferenser, feedback och enkäter.
  • Användningsdata kan innehålla information om hur du använder vår webbplats, produkter och tjänster.
  • Marknadsföring och kommunikationsdata kan innehålla dina preferenser när du mottar marknadsföringskommunikation från oss och våra tredje parter och dina kommunikationspreferenser.
Vi kan också behandla aggregerade data från dina personuppgifter, men dessa uppgifter avslöjar inte din identitet och som sådan är det inte personuppgifter som i sig. Ett exempel på detta är var vi granskar användningsdata för att reda ut procentandelen av webbplatsanvändare med hjälp av en specifik funktion på vår webbplats. Om vi länkar aggregated Data med dina personuppgifter så att du kan identifieras från den behandlas den som personlig information.

Känslig data

Vi samlar inte några känsliga data om dig. Känslig data avser data som innehåller detaljer om din ras eller etnicitet, religiösa eller filosofiska övertygelser, sexliv, sexuell läggning, politiska åsikter, fackligt medlemskap, information om din hälsa och genetiska och biometriska data. Vi samlar inte in information om kriminella domar och brott.

3. Hur samlar vi in dina personuppgifter

Vi samlar in data om dig via en mängd olika metoder:

Direkta interaktioner:
Genom att fylla i formulär på vår webbplats (eller på annat sätt) eller genom att kommunicera med oss via post, telefon, email eller på annat sätt, inklusive när du:
Beställer våra produkter eller tjänster;
skapar ett konto på vår webbplats
prenumererar på vår tjänst eller publikationer;
Automatiserad teknik eller interaktioner:
När du använder vår webbplats kan vi automatiskt samla in tekniska data om din utrustning och användningsmönster. Vi samlar in dessa data med hjälp av cookies, serverns loggar och liknande teknik. Vi kan också få teknisk information om dig om du besöker andra webbplatser som använder våra cookies. Se vår cookie policy för mer information.
Tredje part eller offentligt tillgängliga källor:
Vi får ta emot personuppgifter om dig från olika tredje parter och offentliga källor enligt nedan
Tekniska data från följande parter:

  • MailChimp
  • Analytikerleverantörer som Google baserade utanför EU
  • Reklamnätverk [som Facebook baserad inom eller utanför EU] och
  • Kontakt, Finansiell och Transaktionsdata från leverantörer av tekniska, betalnings- och leveranstjänster [som PayPal baserade inom eller utanför EU, Swish och banktrasaktioner].

4. HUR VI ANVÄNDER DIN PERSONLIGA DATA

Vi använder endast dina personuppgifter när det är lagligt tillåtet. De vanligaste användningarna av dina personuppgifter är:

Där vi behöver utföra kontraktet mellan oss.
När det är nödvändigt för våra legitima intressen (eller tredje parts), och dina intressen och grundläggande rättigheter inte åsidosätter dessa intressen.
Där vi måste följa en laglig eller lagstadgad skyldighet.
I allmänhet åberopar vi inte samtycke som en rättslig grund för att behandla dina personuppgifter, annat än i samband med att du skickar marknadsföringskommunikation till dig via e-post eller textmeddelande. Du har rätt att återkalla samtycke till marknadsföring när som helst genom att maila oss på info@wernamaten.se

Syftet med att behandla dina personuppgifter

Nedan följer en beskrivning av hur vi avser att använda dina personuppgifter och de rättsliga grunderna för vilka vi ska bearbeta sådan information. Vi har också förklarat vad våra legitima intressen är där det är relevanta.

Vi kan behandla dina personuppgifter för mer än en laglig grund, beroende på vilket specifikt syfte vi använder din data för. Vänligen maila oss på info@wernamaten.se om du behöver detaljer om den specifika rättsliga grunden som vi är beroende av för att behandla dina personuppgifter. där mer än en grund har beskrivits i tabellen nedan.

Syfte/Aktivitet Typ av data Laglig grund för bearbetning
För att registrera dig som ny kund (a) Identitet
(b) Kontakt
Fullgöra ett avtal med dig
Att bearbeta och leverera din beställning inklusive:
(a) Hantera betalningar och avgifter
(b) Samla in och återhämta pengar till oss
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Finansell
(d) Transaktion
(e) Marknadsföring och kommunikation
(a) Fullgöra ett avtal med dig
(b) Nödvändigt för våra legitima intressen att återkräva oss skyldiga skulder
För att hantera vårt förhållande med dig som kommer att inkludera:
(a) Meddela dig om ändringar i våra villkor eller sekretesspolicy
(b) Be dig att lämna en recension eller ta en undersökning
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Marknadsföring och kommunikation
(a) Fullgöra ett avtal med dig
(b) Nödvändigt för att följa en lagstadgad skyldighet
(c) Nödvändigt för våra legitima intressen att hålla våra register uppdaterade och studera hur kunder använder våra produkter / tjänster
För att du ska kunna delta i en tävling eller slutföra en undersökning (a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Användande
(e) Marknadsföring och kommunikation
(a) Fullgöra ett avtal med dig
(b) Nödvändigt för våra legitima intressen att studera hur kunder använder våra produkter / tjänster, att utveckla dem och växa vår verksamhet
Att administrera och skydda vår verksamhet och vår webbplats (inklusive felsökning, dataanalys, testning, systemunderhåll, support, rapportering och ta hand om data) (a) Identitet
(b) Kontakt
(c) teknisk
(a) Nödvändigt för våra legitima intressen för att driva vår verksamhet, tillhandahållande av administration och IT-tjänster, nätverkssäkerhet, för att förhindra bedrägerier och i samband med en företagsreorganisation eller omstrukturering av företaget
(b) Nödvändigt att följa en lagstadgad skyldighet
Att leverera relevant innehåll och annonser till dig och mäta och förstå effektiviteten i vår annonsering (a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Användande
(e) Marknadsföring och kommunikation
(f) Teknisk
Nödvändigt för våra legitima intressen att studera hur kunderna använder våra produkter / tjänster, utvecklar dem, för att få vår verksamhet att växa och informera om vår marknadsstrategi
Att använda dataanalys för att förbättra vår webbplats, produkter / tjänster, marknadsföring, kundrelationer och erfarenheter (a) Teknisk
(b) Användande
Nödvändigt för våra legitima intressen att definiera typer av kunder för våra produkter och tjänster, för att hålla vår hemsida uppdaterad och relevant, att utveckla vår verksamhet och att informera vår marknadsstrategi
Att ge dig förslag och rekommendationer om varor eller tjänster som kan vara av intresse för dig (a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Teknisk
(d) Användande
(e) Profil
Nödvändigt för våra legitima intressen att utveckla våra produkter / tjänster och öka vår verksamhet

Marknadskommunikation

Du kommer att få marknadsföringskommunikation från oss om du har:

  • begärt information från oss eller köpt varor eller tjänster från oss eller
  • om du gav oss dina uppgifter när du gick in i en tävling eller registrerade för en kampanj eller gratis produkter 
  • Vi har fått ditt uttryckliga opt-in-samtycke innan vi delade dina personuppgifter med någon tredje part för marknadsföring.

Du kan fråga oss eller tredje part om att sluta skicka dig marknadsföringsinformation/meddelande/email när som helst [genom att logga in på webbplatsen och kontrollera eller avmarkera relevanta rutor för att justera dina marknadsföringsinställningar] ELLER [genom att följa bortkopplingslänkarna på alla marknadsföringsmeddelanden/email som skickas till dig eller] ELLER genom att maila oss på info@wernamaten.se när som helst

Om du avstår från att ta emot vår marknadsföringskommunikation gäller det inte personuppgifter som lämnats till oss på grund av produkt- / serviceköp, garantiregistrering, produkt- / tjänsteerfarenhet eller andra transaktioner.

Ändringar

Vi använder endast dina personuppgifter för de ändamål som vi samlade in för, om vi inte med rimlighet anser att vi behöver använda det av en annan anledning och att anledningen är förenlig med det ursprungliga syftet. Om du vill veta mer om hur bearbetningen för det nya syftet är kompatibel med det ursprungliga syftet, vänligen maila oss på info@wernamaten.se

Om vi behöver använda dina personuppgifter för ett syfte som inte är relaterat till det syfte för vilket vi samlade in uppgifterna, kommer vi att meddela dig och vi kommer att förklara den rättsliga grunden för bearbetningen.

Vi kan behandla dina personuppgifter utan din kunskap eller samtycke där detta krävs eller krävs enligt lag.

5. Uppgifter om din personliga DATA

Vi kan behöva dela dina personuppgifter med parterna nedan för de ändamål som anges i tabellen i punkt 4 ovan:

  • Tjänsteleverantörer som tillhandahåller IT- och systemadministrationstjänster.
  • Professionella rådgivare inklusive advokater, bankirer, revisorer och försäkringsgivare som tillhandahåller konsult-, bank-, juridik-, försäkrings- och bokföringstjänster.
  • Tullverket, tillsynsmyndigheter och andra myndigheter med säte i Sverige
  • Tredje parter till vilka vi säljer, överför eller slår samman delar av vår verksamhet eller våra tillgångar.
Vi kräver alla tredje parter till vilka vi överför dina data att respektera säkerheten för dina personuppgifter och att behandla den i enlighet med lagen. Vi tillåter endast tredje parter att behandla dina personuppgifter att respektera säkerheten för specifika ändamål och i enlighet med våra instruktioner.

6. DATA Säkerhet

Vi har infört lämpliga säkerhetsåtgärder för att förhindra att dina personuppgifter skulle gå förlorade, användas eller öppnas på obehörigt sätt, ändras eller avslöjas. Dessutom begränsar vi tillgången till dina personuppgifter till de anställda, agenter, entreprenörer och andra tredje parter som har ett företag och behöver veta dessa uppgifter. De behandlar endast dina personuppgifter enligt våra instruktioner och de omfattas av en sekretessplikt.

Vi har infört förfaranden för att ta itu med eventuella misstänkta brott mot personuppgifter och meddelar dig och eventuell tillämplig reglerare om ett brott där vi är lagligen skyldiga att göra det.

7. Bevara DATA/PERSONUPPGIFTER

Vi behåller bara dina personuppgifter så länge som nödvändigt för att uppfylla de syften vi samlade in för, bland annat för att uppfylla alla lagar, bokföring eller rapporteringskrav.

För att bestämma lämplig retentionstid för personuppgifter, tar vi hänsyn till personuppgifternas mängd, natur och känslighet, den potentiella risken för skada från obehörig användning eller avslöjande av dina personuppgifter, syftet med vilka vi behandlar dina personuppgifter och huruvida vi kan uppnå dessa syften på annat sätt och gällande lagkrav.

Enligt lag måste vi behålla grundläggande information om våra kunder (inklusive kontakt-, identitets-, finans- och transaktionsdata) i sex år efter att de upphört att vara kunder för skattemässiga ändamål.

Under vissa omständigheter kan du be oss att radera dina uppgifter: se nedan för mer information.

Under vissa omständigheter kan vi anonymisera dina personuppgifter (så att det inte längre kan associeras med dig) för forskning eller statistiska ändamål, i så fall kan vi använda denna information på obestämd tid utan vidare meddelande till dig.

Vi kan inte radera dina uppgifter om:

du har ett pågående ärende med kundservice
du har en pågående order som ännu inte har skickats eller delvis har skickats
du har en obetald skuld hos oss, oberoende av betalningsmetod
du misstänks för att ha eller har missbrukat våra tjänster under de senaste fyra åren
din skuld har sålts vidare till tredje part under de senaste tre åren eller ett år för avlidna kunder
om du har gjort inköp sparar vi dina personuppgifter i anslutning till transaktionen i bokföringssyfte (se ovan)

8. Dina Rättigheter

Under vissa omständigheter har du rättigheter enligt dataskyddslagar i förhållande till dina personuppgifter. Dessa inkluderar rätten att

  • Begära tillgång till dina personuppgifter.
  • Begära korrigering av dina personuppgifter.
  • Begära borttagning av dina personuppgifter.
  • Begär begränsning av behandlingen av dina personuppgifter.
  • Begär överföring av dina personuppgifter.
  • Rätt att återkalla samtycke.
  • Inge eventuella klagomål om behandlingen av dina personuppgifter till tillsynsmyndigheten; Datainspektionen.Om du vill utöva någon av de rättigheter som anges ovan, vänligen maila oss på info@wernamaten.se

Du behöver inte betala en avgift för att få tillgång till dina personuppgifter (eller att utöva någon av de andra rättigheterna). Vi kan dock ta ut en rimlig avgift om din begäran är klart ogrundad, repetitiv eller överdriven. Alternativt kan vi vägra att följa din begäran under dessa omständigheter.

Vi kan behöva begära specifika uppgifter från dig för att hjälpa oss att bekräfta din identitet och se till att du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter (eller att utöva någon av dina andra rättigheter). Detta är en säkerhetsåtgärd som säkerställer att personuppgifter inte avslöjas för någon person som inte har rätt att ta emot den. Vi kan också kontakta dig för att fråga dig för ytterligare information i samband med din begäran om att påskynda vårt svar.

Vi försöker att svara på alla legitima förfrågningar inom en månad. Ibland kan det ta oss längre än en månad om din förfrågan är särskilt komplex eller du har gjort ett antal förfrågningar. I det här fallet kommer vi att meddela dig och hålla dig uppdaterad.

9. Tredje part länkar

Den här webbplatsen kan innehålla länkar till tredje parts hemsidor, plugin-program och program. Genom att klicka på dessa länkar eller aktivera dessa anslutningar kan det vara möjligt för tredje part att samla in eller dela data om dig. Vi kontrollerar inte dessa tredje parts webbplatser och ansvarar inte för deras sekretessutlåtanden/inställningar. När du lämnar vår hemsida uppmanar vi dig att läsa sekretessmeddelandet för varje webbplats du besöker.

10. Cookies

Du kan ställa in din webbläsare för att vägra alla eller vissa cookies eller att den varnar dig när webbplatser ställer in eller öppnar cookies. Om du inaktiverar eller vägrar cookies bör du observera att vissa delar av denna webbplats kan bli otillgängliga eller inte fungera korrekt. För mer information om de cookies vi använder, se cookies

uppdaterad 2020-03-28