Artiklar, Förrätt, Lunch, Recept, Sås, Tillbehör |
Betalt samarbete med Cervera! Hollandaisesås är en klassisk krämig sås som är perfekt till frukost, brunch och middag! Det är inte så knepigt att vispa en hollandaise om du följer receptet och har lite känsla, då grejer du det här! Häll den ovanpå pocherade ägg, ägg...
Det kommer gäster, Festmat, Fredagsmat, Julmat, Lunch, Midsommarmat, Nötkött, Påskmat, Recept, Smörgåsbord, Vilt |
Tjälknölen tillagar du på extremt låg temperatur runt 50 – 75 grader i ugnen 8 – 12 timmar. Därefter läggs den i en saltlag i ca 5 timmar. Vilket kött passar bäst till tjälknöl? Min personliga favorit är älgkött, men det går även bra med en bit bog,...
Det kommer gäster, Festmat, Lunch, Recept, Vardagsmat |
Grillad kyckling med grönsaker är hos oss en av familjens favoritrecept. Det är så enkelt att göra och samtidigt lägga till lite grönsaker och potatis. Hela middagen är i en och samma form. En perfekt måltid. Själv föredrar jag att använda mig av en färdig...
Grilla, Lunch, Marinad, Midsommarmat, Recept |
Ingenting ger smak till en fläskkotlett som en god marinad! I detta recept är dessa grillade fläskkotletter marinerade i ljusa citronsmaker och mycket vitlök. Den är perfekt att slänga på grillen eller på stekpannan om det inte är grillsäsong. De ska vara gyllenbruna...
Det kommer gäster, Lunch, Recept, Street food |
Langos är för många av oss förknippat med festivaler, marknader och härliga sommardagar. Vilket land kommer Langos från? Langos är ett ungerskt friterat bröd, ibland kallad för ungersk pizza. Det är en favorit bland street food som består av jäst, potatis, vatten och...