Den som söker skall finna

Spännande Festmat

Koka vit sparris

Koka vit sparris

Börja med att ta fram en stor kastrull med lock, som räcker till den hela vita sparrisen....

läs mer
Tjälknöl recept

Tjälknöl recept

Tjälknölen tillagar du på extremt låg temperatur runt 50 - 75 grader i ugnen 8 - 12 timmar....

läs mer
Kalkon recept

Kalkon recept

Saftigaste och bästa kalkon receptet När man väl får äta helstekt kalkon för första gången så...

läs mer
Krossad potatis

Krossad potatis

Vill du ha de där krispiga och gyllene potatisarna? Det är så lätt att äta direkt från plåten....

läs mer
Pepparbiff

Pepparbiff

Hur du steker och flamberar din oxfilé Oxfilé anses vara kungen av nötkött. Det är den biten som...

läs mer
Genom att registrera dig kommer du att läggas till i vår e-postlista och får regelbundna e-postmeddelanden. Vi tar hand om dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy och du kan när som helst avsluta prenumerationen.